Burgers

Het Krav Maga bestaat uit eenvoudige intuïtieve technieken die gemakkelijk zijn aan te leren en welke echt effectief zijn. Ze zijn gebaseerd op logische, natuurlijke, grof motorische reacties van het lichaam waardoor het systeem ook tijdens extreme druk in stresssituaties kan worden toegepast.

Vrouwen

Nederland is relatief een veilig land. Helaas komen ook in Nederland situaties voor met geweld tegen vrouwen. Denk aan situaties in het openbaar vervoer en in en om het huis. Deze vrouwen hebben één ding gemeen: ze willen zich graag kunnen verdedigen, maar weten niet hoe en voelen zich machteloos.

Kinderen

De instructeurs van Krav4Defense geven naast hun werk, in de avond 6+ lessen per week aan volwassenen en kunnen ondanks dat ze ook hiervoor gecertificeerd zijn, op dit moment helaas geen aparte lessen voor kids geven. We zijn blij dat onze IKMF maten van TryForce de kids groep in Hoofddorp enthousiast en professioneel bedienen.

Uniformberoepen

Het succes van Krav Maga als zelfverdediging systeem van de Israëlische strijdkrachten bleef niet onopgemerkt, voornamelijk ook door de unieke fysieke en psychologische trainingsmethodieken. Er bleek ook vanuit de politie en veiligheidsdiensten een grote vraag te zijn naar een systeem als Krav Maga.

VIP beveiliging

VIP beveiliging ook wel 3th party protection of close protection genoemd. Een vorm van Krav Maga die enigszins afwijkt van het overige Krav Maga en er voor de leek hetzelfde uitziet. Een van de grote verschillen is dat de aanval doorgaans niet tegen jou maar tegen iemand anders gericht is.

Fight2Survive

Functioneren onder extreme omstandigheden in gewelddadige, realistische situaties op straat, tijdens werktijd, in huis, waar dan ook.

Overleven in een noodsituatie

 K4D fightclass met sparren, determination drills, trainen tegen (verschillende) tegenstanders met en zonder wapens in body protection, helm, extra beschermende toque en alle eigen beschermers. Een goede aanvulling op de wekelijkse reguliere Krav Maga lessen. De trainingen zijn pittig zijn je zult jezelf tegen komen en op een volgend niveau brengen. Je denkwijze zal veranderen en vechtmentaliteit zal verbeteren. Meer informatie bij de instructeurs.

The bad guys don't take a day off, neither should you