Welkom bij Krav4Defense

Het doel van Krav4Defense is om studenten te leren om zich effectief te kunnen verdedigen tegen verschillende vormen van verbale- en vooral fysieke agressie, gericht tegen zichzelf of anderen. Hierbij worden tevens de wettelijke begrippen als noodzakelijke verdediging, ogenblikkelijkheid, wederrechtelijkheid, proportionaliteit en subsidiariteit uit de Nederlandse wetgeving meegenomen. 

De technieken zijn niet gericht op competitie, maar op effectiviteit. De focus bij Krav Maga ligt op het voorkomen, de-escaleren, verdedigen, bevrijden en wegkomen. Daarnaast leveren de trainingen meer zelfvertrouwen, zelfdiscipline en doorzettingsvermogen op. Je traint de regie te pakken en te bepalen hoe de situatie eindigt. Krav Maga leert je veilig thuiskomen en sterker in je schoenen te staan. Het is een compleet pakket van fysieke en mentale beheersing in bedreigende en gevaarlijke situaties.

Waarom Krav4Defense?

In een goede sfeer, onder bekwame, respectvolle Krav Maga Expert trainers jezelf en elkaar fysiek/mentaal weerbaarder maken, met mannen en vrouwen, jong en ouder lekker stevig werken aan je veiligheid en gezondheid. 


Minimaal twee instructeurs per les, dus alle aandacht. Minimaal een instructeur voor een levelgroep. Jouw eigen level en focus staan centraal. Kwaliteit voor kwantiteit.

Wist je trouwens dat K4D al meer dan 15 jaar in Hoofdddorp zit?  

Voor wie Krav Maga?

Het IKMF Krav Maga systeem kan bij Krav4Defense door iedereen worden beoefend, ouder dan 18 jaar en zonder strafblad. Tussen 16 en 18 jaar is lid worden van Krav4Defense mogelijk in overleg met de leraren van K4D en met toestemming van ouders/verzorgers.


Waar we voor staan

Het fysiek en mentaal weerbaar maken van mannen en vrouwen, zowel jong als oud, om in de steeds harder wordende agressieve maatschappij een reële kans te creëren om weer veilig en gezond thuis te komen. 

Ons doel

Er zijn veel zelfverdedigingssporten, systemen en mystieke doctrines die allen hun eigen waarde hebben. IKMF Krav Maga is een dynamisch systeem dat dagelijks wordt getest in de echte wereld en hierdoor de meest effectieve technieken heeft en ontwikkelt. Mede daarom hebben hebben verschillende veiligheidsorganisaties (FBI, NSA, Navy Seals, etc) gekozen voor dit systeem. 

Krav4Defense geeft lessen in onder andere het civiele systeem. Dit systeem is gebaseerd op reële, realistische verdedigingen tegen ongewapende- en zelfs gewapende aanvallen, bedreigingen en aanrandingen. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke reacties en de snelste-, meest effectieve- en directe tegenaanvallen om de aanvaller(s) te stoppen of uit te schakelen en jezelf in veiligheid te brengen. 

It's not the paint that makes the warrior

Lestijden

Wij trainen op maandag- en woensdagavond vanaf 19.00 uur en elke maand #Fight2Survive.  

Lid worden

Alle informatie die je nodig hebt om lid te worden bij Krav4Defense in Hoofddorp.

Reglementen

Algemene voorwaarden, reglementen, examens, huisregels en gedragsregels van Krav4Defense.