Lid worden

Als je besluit om Krav Maga bij Krav4Defense/K4D te gaan beoefenen dien je lid te worden. Regelmatig organiseert Krav4Defense hiervoor kennismaking seminars of kom gewoon eens langs voor een proefles. Als je hierna besluit lid te worden krijg je het inschrijfformulier mee naar huis. Deze dient duidelijk, leesbaar en volledig ingevuld te worden, neem op de eerste lesdag je legitimatiebewijs mee. Als je lid wordt, ga je ook akkoord met de reglementen

Tarieven


Lidmaatschap

€ 45 per maand

Hiervoor kan je 2x per week trainen op de maandag en woensdag, met de unieke mogelijkheid bij gevorderde en hogere levels meerdere uren trainen.

Inschrijfgeld
€ 15 (eenmalig)

Voor de eerste 2 maanden moet de contributie ineens vooruit betaald worden, daarna moet de contributie telkens maandelijks 1 maand vooruitbetaald worden.

Het is niet mogelijk om de contributie per automatische incasso te innen, echter kunt u deze (eventueel met een periodieke overschrijving) overmaken op rekeningnummer NL53 RABO 0129 3585 92 t.n.v. Krav4Defense te Hoofddorp o.v.v. maandcontributie gevolgd door de bewuste maand.

Kom langs voor een gratis proefles

Netherlands

Belangrijk

Als je lid wordt ga je akkoord met de algemene voorwaarden, reglementen, huisregels en gedragsregels Krav4Defense/K4D.

Lidmaatschap bij de IKMF

Daarnaast is het natuurlijk zoals bij elke serieuze Krav Maga school verplicht om direct ingeschreven te staan bij de International Krav Maga Federation (IKMF). Iedere student is namelijk verplicht om lid te worden van deze overkoepelende bond, de IKMF. Zonder dit lidmaatschap kunt u niet deelnemen aan de trainingen. U krijgt met dit lidmaatschap de mogelijkheid deel te nemen aan examens en te groeien in het systeem. Bij het eerste examen wordt ook een IKMF paspoort verstrekt waarmee u korting krijgt op seminars in binnen- en buitenland en gratis kunt trainen (tot 1 maand) bij andere IKMF Krav Maga clubs in het buitenland. De kosten voor het lidmaatschap bij de IKMF bedragen € 25  per kalenderjaar. Aanmelding en lidmaatschap van de bond gaan via de IKMF Nederland en altijd in samenspraak met de school. Meld je digitaal aan bij de IKMF na akkoord van Krav4Defense/K4D.