Frank (G5)

Frank is Krav Maga instructeur (G5) bij Krav4Defense. Na mijn eerste les in 2013 was ik verbaasd hoe simpel en effectief de technieken zijn.

Over mij

Halverwege 2013 nam ik een proefles Krav Maga bij Krav4Defense in Hoofddorp. Eerst technisch bezig met de techniek en daarna onder vermoeidheid en druk in oefeningen om te zien wat er van overbleef. Anderhalf uur later liep ik met een inschrijfformulier de deur uit. 

In de jaren die volgden bleef ik onverminderd enthousiast. Elke week trainen met een leuke groep met mensen, allemaal met dezelfde doelstelling.

Na tal van lessen, seminars, examens en zomerkampen kwam de stap om de IKMF Krav Maga instructeursopleiding te volgen. Onder leiding van de Israƫlische experts Israel Cohen, Israel Tamir en Tamir Gilad heb ik de intensieve 23-daagse opleiding in april 2018 succesvol afgerond. Tijdens de CIC heb ik ook mijn G2 level behaald.

Naast de reguliere lesavonden trainen wij als instructeurs ook samen voor behoud en uitbreiding van onze eigen (les)vaardigheden.

Eat, Sleep, Krav Maga, Repeat

Specialisaties

- Civilian instructor
- Women selfdefense instructor